06. 01. 2012.

Cetri vica i 5 smjesnih slika

Cetri vica i 5 smjesnih slika

smjesna kolica, smjesne, smiješne, slike, slika
smjesna kolica
Umre muz. Posle par mjeseci umre žena i dolazi u raj. Kad je tamo ugleda muz,odmah dotrci do nje pa joj kaže:-Ljubav! Jako se radujem sto će mo opet biti zajedno! A žena će:-OD JEBI! Jasno je bilo receno-DOK NAS SMRT NE RASTAVI!







Mustafa efendija rejs Ceric smjesne slike
Mustafa efendija rejs Ceric smjesne slike
Vozi baba biciklu,pa stade kod prodavnice. Biciklu nasloni na zid i udje u prodavnicu da kupi nešto. Medjutim,naslonjena bicikla pade na zemlju... Neki mladici sto su sedeli ispred prodavnice,htjedoše da se našale s babom pa rekoše: ej baba,onesvestio ti se bicikl... A baba će: i ti bi se,sinko onesvestio da si bio duže od pola sata medju mojim nogama.





Vladini kriminalci kao komunalci  zafrkancije zezancije zajebancije
Vladini kriminalci kao komunalci
Zdravica za djevojke-Idu dani,rastu sise,udacu se jebe mi se. Suve šljive i orasi,ja se skota otarasi. Svaki nam dao,na koljena pao! KO NE DAO DJOKA MU OTPAO!!! Ziveli!








Luda macka mačka maćka zezancija zezancije
Luda macka
 Idioti sa GRANDA grand zvezde zvijezde 2012
Idioti sa GRANDA
Suljo: - "Gdje si bio sinoć Mujo?" Mujo: - "Ma vodili me na neki balet." Suljo: - "? Šta ti je bolan to?" Mujo: - "Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se ko baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti neki kuronja, pa bi je jebo, pa ne bi, pa bi je jebo, pa ne bi, pa je najzad digne, pomiriše picu i baci.